KOLLBERG & CO AB
     
 

 Start
 Om bolaget
 JK Villan
 Design
 Byggprocessen
 Inredningskoncept
 Huspaket
 Fasader &
planlösning

 Vad säger kunder


Ladda hem
produktblad
i pdf-format

 

Inredningskoncept.
Allt från golv till tak och lite till.

Det här konceptet riktar sig till dig som är spekulant på eller redan har en JK Villa med tomt eller vill komplettera med vårt Huspaket där du har en egen tomt som du ska bebygga med en JK Villa.

Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet

I de flesta fall är ett köp av en ny villa ett stort beslut och kanske är det en ”en-gång-i-livet-upplevelse”. Inget får lämnas åt slumpen. Många vet också hur krävande, svårt och tidsödande det är att hålla ordning på både arbete och logistik. Därför ser många det som en stor fördel att få sitt hus helt färdigställt, s k nyckelfärdigt innan inflyttning. Med det som bakgrund har vi utvecklat ett komplett och omfattande inredningskoncept, utformad som en delentreprenad, med alla typer av invändiga och utvändiga arbetsmoment, allt i syfte att förverkliga familjens drömhus på ett snabbt och smidigt sätt. 

Du slipper alla bekymmer. Du som husköpare kan nu lägga all din kraft på det riktigt roliga, d v s att botanisera bland alla inköpsställen inom bygghandeln och i lugn och ro välja ut det material som det nya huset ska inredas med. Du kan lita på att när du väl kliver in i ditt nya hus kommer det att vara av yppersta klass och precis som du tänkt det.  

Många fördelar

För dig som beställare ingår många ”mjuka” fördelar i entreprenaden förutom själva arbetetsmomenten. T ex stora och betydande delar som arbetsledning och personalansvar, samt ansvar för hantering av material, inköp och logistik, dvs leveranser och inköp samt mottagning, attestering, kontroll, klimatsäkring och uppackning av levererat material från transportörer. Du som beställare kan fritt välja material och inköpsställen och förhandla om priser som ska monteras i fastigheten invändigt och utvändigt. En annan stor fördel är att du får nyttja de grossister och avtalspartner som vi har på all form av byggmaterial och inredning. Vi bistår dig med tips och råd, samt med erforderliga handlingar och ritningar så att rätt material och volymer inköps.  

Omfattning på arbetsmoment

Listan på arbetsmoment i Inredningsentreprenaden är omfattande. Den innehåller allt för det invändiga inredningsarbetet såsom golvläggning, plattsättning (kakel och klinker), måleri, snickerier (lister, paneler, foder, dörrar, trappa, etc), montering av inredning för kök, tvättstuga och badrum, larm, TV, extra el, VVS (fördelare, blandare, kranar, värmepump). I normala fall offererar vi alltid fasta priser på alla invändiga inredningsmoment.

Vi åtar oss också inom entreprenaden att utföra utvändiga arbeten såsom altaner, plattläggning, staket, murar, entrétrappa, skärmtak och garage. All denna typ av arbete sker mot offert.

>> Ladda hem produktblad om Inredningskonceptet

 

 
      www.kollberg.eu - Kollberg & Co AB, Kristinedalsvägen 2, 131 47 Nacka, Sweden
Phone: +46 (0)70 585 66 90, E-mail: janne@kollberg.eu
© Kollberg & Co AB. All rights reserved.