KOLLBERG & CO AB
     
 

 Start
 Om bolaget
 JK Villan
 Design
 Byggprocessen
 Inredningskoncept
 Huspaket
 Fasader &
planlösning

 Vad säger kunder


Ladda hem
produktblad
i pdf-format

 

Huspaket - det flexibla konceptet för husköparen.

     

Varje familj har sina egna idéer och drömmar om det perfekta huset och med vårt huspaketkoncept kan dessa förvandlas till verklighet. 

Välj den leveransform som passar dig bäst

När du köper JK Villan från Kollberg & Co kan du välja olika nivåer på hur mycket ansvar och arbete du vill utföra själv. Det spelar ingen roll om du redan har en tomt eller letar efter ett färdigt objekt. Vi har lösningen så vi kan hjälpa dig att skapa den leveransform som passar dina önskemål och behov bäst. 

Huspaket med tomt

Vi totalprojekterar på egna tomter och bygger ett antal hus varje år som vi sedan erbjuder till försäljning på traditionellt vis. Husen uppförs med Grundpaket - steg 1 som standard enligt nedan. Sedan kan du komplettera med steg 2 och steg 3 och få din villa inflyttningsklar redan från början. Håll ögonen öppna efter våra erbjudanden här på vår hemsida under Nyheter.

Huspaket för dig som har befintlig tomt

Även om du redan har en befintlig tomt som du vill bebygga är våra Huspaket i 3 steg en perfekt lösning, helt beroende på hur mycket ansvar och arbete du vill lägga ner själv. 

Huspaket i 3 steg

1) Grundpaketet är steg 1 och att huset säljs i basutförande, vilket innebär att huskroppen är stomrest och helt klar utvändigt.

2) Startpaketet är steg 2 och är en påbyggnad till Grundpaketet och färdigställer huset fram till Inredning. Detta innebär att innerväggar, innertak, isolering, golvvärme, VVS, ventilation och el är färdigt.

3) Inredningspaketet är Steg 3 för helt nyckelfärdigt hus.

>> Läs mer om vårt koncept för hur du kan inreda din JK Villa.

Produktblad

Ladda hem produktblad  pdf-format om Huspaket och inredningslösningar. Här finns specificerad information och priser för respektive paket. .

>> Ladda hem produktblad om Huspaket.

>> Se vidare om JK Villans fasader och planlösning

 

 
      www.kollberg.eu - Kollberg & Co AB, Kristinedalsvägen 2, 131 47 Nacka, Sweden
Phone: +46 (0)70 585 66 90, E-mail: janne@kollberg.eu
© Kollberg & Co AB. All rights reserved.