KOLLBERG & CO AB
     
 

 Start
 Om bolaget
 JK Villan
 Design
 Byggprocessen
 Inredningskoncept
 Huspaket
 Fasader &
planlösning

 Vad säger kunder


Ladda hem
produktblad
i pdf-format

 

Design - klassisk, modern eller lantlig känsla.
Valet är ditt.

Sätt din egen prägel

Klassiskt, modernt eller lantlig känsla. Valet är ditt. JK Villans grunddesign är vit putsad fasad i nyfunkisstil vilket gör att huset smälter in oavsett tomt och för att kunna inredas i modern stil eller med lantlig känsla.

Varje familj som köper ett hus från oss har möjligheten att sätta sin egen prägel på inredningen av huset. Inget av ytskikten invändigt av huset är klara på förhand vilket gör det möjligt att påverka och utforma huset efter hela familjens behov och önskemål.

Det är detaljerna som gör det

Val av material, färger, kök, snickerier och badrum är det som kommer att sätta sin prägel på huset och det lämnar vi till varje enskild familj att bestämma. Vi hjälper gärna till med val av material och färdigställandet av huset, men även detta beslut ligger på den enskilda husköparen. Med detta upplägg ökar familjens valmöjlighet att välja på vilket sätt och hur huset ska inredas. Den händige husköparen kan naturligtvis göra en hel del arbete själv. 

Inredning

Många ser en stor fördel i att få sitt hus helt färdigställt, s k nyckelfärdigt. För att familjens drömhus ska bli verklighet på ett snabbt och smidigt sätt har vi utvecklat ett speciellt Inredningskoncept. 

>> Läs mer om Inredningskoncept

 

 
      www.kollberg.eu - Kollberg & Co AB, Kristinedalsvägen 2, 131 47 Nacka, Sweden
Phone: +46 (0)70 585 66 90, E-mail: janne@kollberg.eu
© Kollberg & Co AB. All rights reserved.